Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31937

Назва: Особливості прояву індивідуальних властивостей учнів кулінарного профілю у процесі вивчення спецдисциплін в ЗПО
Інші назви: Peculiarities of manufacturing of individual attributes of pupils of culinary profile in the process of studying special disciplines in EPE
Автори: Коцюбенко, О.
Kotsiubenko, O.
Приналежність: Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Pavlo Tychyna Uman State Pedagogical University
Бібліографічний опис: Коцюбенко О. Особливості прояву індивідуальних властивостей учнів кулінарного профілю у процесі вивчення спецдисциплін в ЗПО / Коцюбенко О. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 159. — (Гуманітарні науки).
Bibliographic description: Kotsiubenko O. (2020) Osoblyvosti proiavu indyvidualnykh vlastyvostei uchniv kulinarnoho profiliu u protsesi vyvchennia spetsdystsyplin v ZPO [Peculiarities of manufacturing of individual attributes of pupils of culinary profile in the process of studying special disciplines in EPE]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 159 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020
Конференція/захід: Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 23-кві-2020
Дата внесення: 4-чер-2020
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 23-24 квітня 2020 року
23-25 April 2020
УДК: 37.091.31-059.1
[377.016
641.5]
Теми: індивідуальний підхід
фахова підготовка
individual approach
professional training
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 159
Початкова сторінка: 159
Кінцева сторінка: 159
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31937
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
Перелік літератури: 1. Гуревич, К. М. Индивидуально-психологические особенности школьников / К. М. Гуревич. - М: Знание, 1988. - 80 с.
References: 1. Hurevich, K. M. Individualno-psikholohicheskie osobennosti shkolnikov, K. M. Hurevich, M: Znanie, 1988, 80 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.