このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31808

タイトル: Використання ягід бузини у технологіях оздоровчого харчування
その他のタイトル: Use of elder-berries in technologies health nutrition
著者: Назарко, І. С.
Nazarko, I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Назарко І. С. Використання ягід бузини у технологіях оздоровчого харчування / І. С. Назарко // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 227–228. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Nazarko I. (2020) Vykorystannia yahid buzyny u tekhnolohiiakh ozdorovchoho kharchuvannia [Use of elder-berries in technologies health nutrition]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 227-228 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020
Conference/Event: Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
発行日: 14-5月-2020
Date of entry: 3-6月-2020
出版者: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil;
Temporal Coverage: 14-15 травня 2020 року
14-15 May 2020
UDC: 664.8
Number of pages: 2
Page range: 227-228
Start page: 227
End page: 228
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31808
ISBN: 978-966-305-093-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
References (Ukraine): 1. Бурак Л. Перспективи використання бузини чорної в харчовій промисловості // Продовольча індустрія АПК. 2012. № 4 (18). С. 31–33.
2. Товарознавство продуктів функціонального призначення : навч. посібник / [Дубініна А. А., Летута Т. М., Янчева М. О. та ін.] / Х. : ХДУХТ, 2015. 189 с.
3. Тюрікова І. С. Розробка технології консервування антоціанових барвників з ягід бузини чорної : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.13. Одеса, 1999. 19 с.
4. Українець А. І., Сімахіна Г. О. Технологія оздоровчих харчових продуктів: Курс лекцій для студентів за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія». К.: НУХТ, 2009. 310 с.
References (International): 1. Burak L. Perspektyvy vykorystannia buzyny chornoi v kharchovii promyslovosti, Prodovolcha industriia APK. 2012. No 4 (18). P. 31–33.
2. Tovaroznavstvo produktiv funktsionalnoho pryznachennia : navch. posibnyk, [Dubinina A. A., Letuta T. M., Yancheva M. O. and other], Kh. : KhDUKhT, 2015. 189 p.
3. Tiurikova I. S. Rozrobka tekhnolohii konservuvannia antotsianovykh barvnykiv z yahid buzyny chornoi : avtoref. dys. … kand. tekhn. nauk : 05.18.13. Odesa, 1999. 19 p.
4. Ukrainets A. I., Simakhina H. O. Tekhnolohiia ozdorovchykh kharchovykh produktiv: Kurs lektsii dlia studentiv za napriamom 6.051701 "Kharchovi tekhnolohii ta inzheneriia". K., NUKhT, 2009. 310 p.
Content type: Conference Abstract
出現コレクション:Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。