Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31808
Registro completo de metadatos
Campo DC | Valor | Lengua/Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Назарко, І. С. | |
dc.contributor.author | Nazarko, I. | |
dc.coverage.temporal | 14-15 травня 2020 року | |
dc.coverage.temporal | 14-15 May 2020 | |
dc.date.accessioned | 2020-06-03T14:59:30Z | - |
dc.date.available | 2020-06-03T14:59:30Z | - |
dc.date.created | 2020-05-14 | |
dc.date.issued | 2020-05-14 | |
dc.identifier.citation | Назарко І. С. Використання ягід бузини у технологіях оздоровчого харчування / І. С. Назарко // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 227–228. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-093-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31808 | - |
dc.format.extent | 227-228 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020 | |
dc.title | Використання ягід бузини у технологіях оздоровчого харчування | |
dc.title.alternative | Use of elder-berries in technologies health nutrition | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil; | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664.8 | |
dc.relation.references | 1. Бурак Л. Перспективи використання бузини чорної в харчовій промисловості // Продовольча індустрія АПК. 2012. № 4 (18). С. 31–33. | |
dc.relation.references | 2. Товарознавство продуктів функціонального призначення : навч. посібник / [Дубініна А. А., Летута Т. М., Янчева М. О. та ін.] / Х. : ХДУХТ, 2015. 189 с. | |
dc.relation.references | 3. Тюрікова І. С. Розробка технології консервування антоціанових барвників з ягід бузини чорної : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.13. Одеса, 1999. 19 с. | |
dc.relation.references | 4. Українець А. І., Сімахіна Г. О. Технологія оздоровчих харчових продуктів: Курс лекцій для студентів за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія». К.: НУХТ, 2009. 310 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Burak L. Perspektyvy vykorystannia buzyny chornoi v kharchovii promyslovosti, Prodovolcha industriia APK. 2012. No 4 (18). P. 31–33. | |
dc.relation.referencesen | 2. Tovaroznavstvo produktiv funktsionalnoho pryznachennia : navch. posibnyk, [Dubinina A. A., Letuta T. M., Yancheva M. O. and other], Kh. : KhDUKhT, 2015. 189 p. | |
dc.relation.referencesen | 3. Tiurikova I. S. Rozrobka tekhnolohii konservuvannia antotsianovykh barvnykiv z yahid buzyny chornoi : avtoref. dys. … kand. tekhn. nauk : 05.18.13. Odesa, 1999. 19 p. | |
dc.relation.referencesen | 4. Ukrainets A. I., Simakhina H. O. Tekhnolohiia ozdorovchykh kharchovykh produktiv: Kurs lektsii dlia studentiv za napriamom 6.051701 "Kharchovi tekhnolohii ta inzheneriia". K., NUKhT, 2009. 310 p. | |
dc.identifier.citationen | Nazarko I. (2020) Vykorystannia yahid buzyny u tekhnolohiiakh ozdorovchoho kharchuvannia [Use of elder-berries in technologies health nutrition]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 227-228 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя | |
dc.citation.spage | 227 | |
dc.citation.epage | 228 | |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя | |
Aparece en las colecciones: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020) |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
FAPMT_2020_Nazarko_I-Use_of_elder_berries_in_227-228.pdf | 1,15 MB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
FAPMT_2020_Nazarko_I-Use_of_elder_berries_in_227-228.djvu | 33,89 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
FAPMT_2020_Nazarko_I-Use_of_elder_berries_in_227-228__COVER.png | 483,14 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.