Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31808

Назва: Використання ягід бузини у технологіях оздоровчого харчування
Інші назви: Use of elder-berries in technologies health nutrition
Автори: Назарко, І. С.
Nazarko, I.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Назарко І. С. Використання ягід бузини у технологіях оздоровчого харчування / І. С. Назарко // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 227–228. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Nazarko I. (2020) Vykorystannia yahid buzyny u tekhnolohiiakh ozdorovchoho kharchuvannia [Use of elder-berries in technologies health nutrition]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 227-228 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020
Конференція/захід: Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
Дата публікації: 14-тра-2020
Дата внесення: 3-чер-2020
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil;
Часове охоплення: 14-15 травня 2020 року
14-15 May 2020
УДК: 664.8
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 227-228
Початкова сторінка: 227
Кінцева сторінка: 228
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31808
ISBN: 978-966-305-093-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
Перелік літератури: 1. Бурак Л. Перспективи використання бузини чорної в харчовій промисловості // Продовольча індустрія АПК. 2012. № 4 (18). С. 31–33.
2. Товарознавство продуктів функціонального призначення : навч. посібник / [Дубініна А. А., Летута Т. М., Янчева М. О. та ін.] / Х. : ХДУХТ, 2015. 189 с.
3. Тюрікова І. С. Розробка технології консервування антоціанових барвників з ягід бузини чорної : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.13. Одеса, 1999. 19 с.
4. Українець А. І., Сімахіна Г. О. Технологія оздоровчих харчових продуктів: Курс лекцій для студентів за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія». К.: НУХТ, 2009. 310 с.
References: 1. Burak L. Perspektyvy vykorystannia buzyny chornoi v kharchovii promyslovosti, Prodovolcha industriia APK. 2012. No 4 (18). P. 31–33.
2. Tovaroznavstvo produktiv funktsionalnoho pryznachennia : navch. posibnyk, [Dubinina A. A., Letuta T. M., Yancheva M. O. and other], Kh. : KhDUKhT, 2015. 189 p.
3. Tiurikova I. S. Rozrobka tekhnolohii konservuvannia antotsianovykh barvnykiv z yahid buzyny chornoi : avtoref. dys. … kand. tekhn. nauk : 05.18.13. Odesa, 1999. 19 p.
4. Ukrainets A. I., Simakhina H. O. Tekhnolohiia ozdorovchykh kharchovykh produktiv: Kurs lektsii dlia studentiv za napriamom 6.051701 "Kharchovi tekhnolohii ta inzheneriia". K., NUKhT, 2009. 310 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.