Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31808
Назва: | Використання ягід бузини у технологіях оздоровчого харчування |
Інші назви: | Use of elder-berries in technologies health nutrition |
Автори: | Назарко, І. С. Nazarko, I. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Назарко І. С. Використання ягід бузини у технологіях оздоровчого харчування / І. С. Назарко // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 227–228. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Nazarko I. (2020) Vykorystannia yahid buzyny u tekhnolohiiakh ozdorovchoho kharchuvannia [Use of elder-berries in technologies health nutrition]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 227-228 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020 |
Конференція/захід: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя |
Журнал/збірник: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя |
Дата публікації: | 14-тра-2020 |
Дата внесення: | 3-чер-2020 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil; |
Часове охоплення: | 14-15 травня 2020 року 14-15 May 2020 |
УДК: | 664.8 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 227-228 |
Початкова сторінка: | 227 |
Кінцева сторінка: | 228 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31808 |
ISBN: | 978-966-305-093-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
Перелік літератури: | 1. Бурак Л. Перспективи використання бузини чорної в харчовій промисловості // Продовольча індустрія АПК. 2012. № 4 (18). С. 31–33. 2. Товарознавство продуктів функціонального призначення : навч. посібник / [Дубініна А. А., Летута Т. М., Янчева М. О. та ін.] / Х. : ХДУХТ, 2015. 189 с. 3. Тюрікова І. С. Розробка технології консервування антоціанових барвників з ягід бузини чорної : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.13. Одеса, 1999. 19 с. 4. Українець А. І., Сімахіна Г. О. Технологія оздоровчих харчових продуктів: Курс лекцій для студентів за напрямом 6.051701 «Харчові технології та інженерія». К.: НУХТ, 2009. 310 с. |
References: | 1. Burak L. Perspektyvy vykorystannia buzyny chornoi v kharchovii promyslovosti, Prodovolcha industriia APK. 2012. No 4 (18). P. 31–33. 2. Tovaroznavstvo produktiv funktsionalnoho pryznachennia : navch. posibnyk, [Dubinina A. A., Letuta T. M., Yancheva M. O. and other], Kh. : KhDUKhT, 2015. 189 p. 3. Tiurikova I. S. Rozrobka tekhnolohii konservuvannia antotsianovykh barvnykiv z yahid buzyny chornoi : avtoref. dys. … kand. tekhn. nauk : 05.18.13. Odesa, 1999. 19 p. 4. Ukrainets A. I., Simakhina H. O. Tekhnolohiia ozdorovchykh kharchovykh produktiv: Kurs lektsii dlia studentiv za napriamom 6.051701 "Kharchovi tekhnolohii ta inzheneriia". K., NUKhT, 2009. 310 p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FAPMT_2020_Nazarko_I-Use_of_elder_berries_in_227-228.pdf | 1,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FAPMT_2020_Nazarko_I-Use_of_elder_berries_in_227-228.djvu | 33,89 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FAPMT_2020_Nazarko_I-Use_of_elder_berries_in_227-228__COVER.png | 483,14 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.