Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31057
Назва: | Інтенсифікація процесу виробництва майонезу |
Інші назви: | The intensification of mayonnaise production process |
Автори: | Сиротюк, О. Я. Syrotuk, O. J. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Сиротюк О. Я. Інтенсифікація процесу виробництва майонезу / О. Я. Сиротюк // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 88. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Syrotuk O. J. (2019) Intensyfikatsiia protsesu vyrobnytstva maionezu [The intensification of mayonnaise production process]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 88 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019 Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019 |
Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | 3 |
Дата публікації: | 27-лис-2019 |
Дата внесення: | 5-лют-2020 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 27-28 листопада 2019 року 27-28 november 2019 |
УДК: | 664.34 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 88 |
Початкова сторінка: | 88 |
Кінцева сторінка: | 88 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31057 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019 |
Перелік літератури: | 1. Пустарнакова И.А. К вопросу о функциональности майонезной продукции/И.А. Пустарнакова., А.В.Берестова, Л.В.Межуева, И.А. Пустарнакова // Современные проблемы науки и образования. – 2014. – № 2. 2. Арет В.А. Физико-механические свойства сырья и готовой продукции./ В.А. Арет, Б.Л. Николаев, Л.К.Николаев.// Учебное пособие. СПб.:ГИОРД,2009.-448 с. |
References: | 1. Pustarnakova I.A. K voprosu o funktsionalnosti maioneznoi produktsii/I.A. Pustarnakova., A.V.Berestova, L.V.Mezhueva, I.A. Pustarnakova, Sovremennye problemy nauki i obrazovaniia, 2014, No 2. 2. Aret V.A. Fiziko-mekhanicheskie svoistva syria i hotovoi produktsii./ V.A. Aret, B.L. Nikolaev, L.K.Nikolaev.// Uchebnoe posobie. SPb.:HIORD,2009.-448 p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTKv3_2019v3_Syrotuk_O_J-The_intensification_of_mayonnaise_88.pdf | 167,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTKv3_2019v3_Syrotuk_O_J-The_intensification_of_mayonnaise_88.djvu | 17,04 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTKv3_2019v3_Syrotuk_O_J-The_intensification_of_mayonnaise_88__COVER.png | 460,83 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.