このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31057
タイトル: | Інтенсифікація процесу виробництва майонезу |
その他のタイトル: | The intensification of mayonnaise production process |
著者: | Сиротюк, О. Я. Syrotuk, O. J. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Сиротюк О. Я. Інтенсифікація процесу виробництва майонезу / О. Я. Сиротюк // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 88. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Syrotuk O. J. (2019) Intensyfikatsiia protsesu vyrobnytstva maionezu [The intensification of mayonnaise production process]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 88 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019 Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019 |
Conference/Event: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 3 |
発行日: | 27-11月-2019 |
Date of entry: | 5-2月-2020 |
出版者: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 27-28 листопада 2019 року 27-28 november 2019 |
UDC: | 664.34 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 88 |
Start page: | 88 |
End page: | 88 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31057 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019 |
References (Ukraine): | 1. Пустарнакова И.А. К вопросу о функциональности майонезной продукции/И.А. Пустарнакова., А.В.Берестова, Л.В.Межуева, И.А. Пустарнакова // Современные проблемы науки и образования. – 2014. – № 2. 2. Арет В.А. Физико-механические свойства сырья и готовой продукции./ В.А. Арет, Б.Л. Николаев, Л.К.Николаев.// Учебное пособие. СПб.:ГИОРД,2009.-448 с. |
References (International): | 1. Pustarnakova I.A. K voprosu o funktsionalnosti maioneznoi produktsii/I.A. Pustarnakova., A.V.Berestova, L.V.Mezhueva, I.A. Pustarnakova, Sovremennye problemy nauki i obrazovaniia, 2014, No 2. 2. Aret V.A. Fiziko-mekhanicheskie svoistva syria i hotovoi produktsii./ V.A. Aret, B.L. Nikolaev, L.K.Nikolaev.// Uchebnoe posobie. SPb.:HIORD,2009.-448 p. |
Content type: | Conference Abstract |
出現コレクション: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
MNTKv3_2019v3_Syrotuk_O_J-The_intensification_of_mayonnaise_88.pdf | 167,49 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
MNTKv3_2019v3_Syrotuk_O_J-The_intensification_of_mayonnaise_88.djvu | 17,04 kB | DjVu | 見る/開く | |
MNTKv3_2019v3_Syrotuk_O_J-The_intensification_of_mayonnaise_88__COVER.png | 460,83 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。