Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31057
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сиротюк, О. Я. | |
dc.contributor.author | Syrotuk, O. J. | |
dc.coverage.temporal | 27-28 листопада 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 27-28 november 2019 | |
dc.date.accessioned | 2020-02-05T12:39:34Z | - |
dc.date.available | 2020-02-05T12:39:34Z | - |
dc.date.created | 2019-11-27 | |
dc.date.issued | 2019-11-27 | |
dc.identifier.citation | Сиротюк О. Я. Інтенсифікація процесу виробництва майонезу / О. Я. Сиротюк // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 88. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31057 | - |
dc.format.extent | 88 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019 | |
dc.relation.ispartof | Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019 | |
dc.title | Інтенсифікація процесу виробництва майонезу | |
dc.title.alternative | The intensification of mayonnaise production process | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.34 | |
dc.relation.references | 1. Пустарнакова И.А. К вопросу о функциональности майонезной продукции/И.А. Пустарнакова., А.В.Берестова, Л.В.Межуева, И.А. Пустарнакова // Современные проблемы науки и образования. – 2014. – № 2. | |
dc.relation.references | 2. Арет В.А. Физико-механические свойства сырья и готовой продукции./ В.А. Арет, Б.Л. Николаев, Л.К.Николаев.// Учебное пособие. СПб.:ГИОРД,2009.-448 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Pustarnakova I.A. K voprosu o funktsionalnosti maioneznoi produktsii/I.A. Pustarnakova., A.V.Berestova, L.V.Mezhueva, I.A. Pustarnakova, Sovremennye problemy nauki i obrazovaniia, 2014, No 2. | |
dc.relation.referencesen | 2. Aret V.A. Fiziko-mekhanicheskie svoistva syria i hotovoi produktsii./ V.A. Aret, B.L. Nikolaev, L.K.Nikolaev.// Uchebnoe posobie. SPb.:HIORD,2009.-448 p. | |
dc.identifier.citationen | Syrotuk O. J. (2019) Intensyfikatsiia protsesu vyrobnytstva maionezu [The intensification of mayonnaise production process]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 88 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | 3 | |
dc.citation.spage | 88 | |
dc.citation.epage | 88 | |
dc.citation.conference | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTKv3_2019v3_Syrotuk_O_J-The_intensification_of_mayonnaise_88.pdf | 167,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTKv3_2019v3_Syrotuk_O_J-The_intensification_of_mayonnaise_88.djvu | 17,04 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTKv3_2019v3_Syrotuk_O_J-The_intensification_of_mayonnaise_88__COVER.png | 460,83 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.