Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31057

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСиротюк, О. Я.
dc.contributor.authorSyrotuk, O. J.
dc.coverage.temporal27-28 листопада 2019 року
dc.coverage.temporal27-28 november 2019
dc.date.accessioned2020-02-05T12:39:34Z-
dc.date.available2020-02-05T12:39:34Z-
dc.date.created2019-11-27
dc.date.issued2019-11-27
dc.identifier.citationСиротюк О. Я. Інтенсифікація процесу виробництва майонезу / О. Я. Сиротюк // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 88. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31057-
dc.format.extent88
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019
dc.relation.ispartofActual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019
dc.titleІнтенсифікація процесу виробництва майонезу
dc.title.alternativeThe intensification of mayonnaise production process
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.34
dc.relation.references1. Пустарнакова И.А. К вопросу о функциональности майонезной продукции/И.А. Пустарнакова., А.В.Берестова, Л.В.Межуева, И.А. Пустарнакова // Современные проблемы науки и образования. – 2014. – № 2.
dc.relation.references2. Арет В.А. Физико-механические свойства сырья и готовой продукции./ В.А. Арет, Б.Л. Николаев, Л.К.Николаев.// Учебное пособие. СПб.:ГИОРД,2009.-448 с.
dc.relation.referencesen1. Pustarnakova I.A. K voprosu o funktsionalnosti maioneznoi produktsii/I.A. Pustarnakova., A.V.Berestova, L.V.Mezhueva, I.A. Pustarnakova, Sovremennye problemy nauki i obrazovaniia, 2014, No 2.
dc.relation.referencesen2. Aret V.A. Fiziko-mekhanicheskie svoistva syria i hotovoi produktsii./ V.A. Aret, B.L. Nikolaev, L.K.Nikolaev.// Uchebnoe posobie. SPb.:HIORD,2009.-448 p.
dc.identifier.citationenSyrotuk O. J. (2019) Intensyfikatsiia protsesu vyrobnytstva maionezu [The intensification of mayonnaise production process]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 88 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume3
dc.citation.spage88
dc.citation.epage88
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.