Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31057

Назва: Інтенсифікація процесу виробництва майонезу
Інші назви: The intensification of mayonnaise production process
Автори: Сиротюк, О. Я.
Syrotuk, O. J.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Сиротюк О. Я. Інтенсифікація процесу виробництва майонезу / О. Я. Сиротюк // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 88. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Syrotuk O. J. (2019) Intensyfikatsiia protsesu vyrobnytstva maionezu [The intensification of mayonnaise production process]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 88 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019
Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019
Конференція/захід: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 3
Дата публікації: 27-лис-2019
Дата внесення: 5-лют-2020
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 27-28 листопада 2019 року
27-28 november 2019
УДК: 664.34
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 88
Початкова сторінка: 88
Кінцева сторінка: 88
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31057
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019
Перелік літератури: 1. Пустарнакова И.А. К вопросу о функциональности майонезной продукции/И.А. Пустарнакова., А.В.Берестова, Л.В.Межуева, И.А. Пустарнакова // Современные проблемы науки и образования. – 2014. – № 2.
2. Арет В.А. Физико-механические свойства сырья и готовой продукции./ В.А. Арет, Б.Л. Николаев, Л.К.Николаев.// Учебное пособие. СПб.:ГИОРД,2009.-448 с.
References: 1. Pustarnakova I.A. K voprosu o funktsionalnosti maioneznoi produktsii/I.A. Pustarnakova., A.V.Berestova, L.V.Mezhueva, I.A. Pustarnakova, Sovremennye problemy nauki i obrazovaniia, 2014, No 2.
2. Aret V.A. Fiziko-mekhanicheskie svoistva syria i hotovoi produktsii./ V.A. Aret, B.L. Nikolaev, L.K.Nikolaev.// Uchebnoe posobie. SPb.:HIORD,2009.-448 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.