Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31055
Назва: | Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість вяленя томатів |
Інші назви: | Research impact investigation on duration of tomato froging |
Автори: | Поцелуйко, М. В. Бендерська, О. В. Шутюк, В. В. Poceljuko, M. V. Benderska, O. V. Shutyuk, V. V. |
Приналежність: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Бібліографічний опис: | Поцелуйко М. В. Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість вяленя томатів / М. В. Поцелуйко, О. В. Бендерська, В. В. Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 86. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Poceljuko M. V., Benderska O. V., Shutyuk V. V. (2019) Doslidzhennia vplyvu poperednoho obroblennia na tryvalist vialenia tomativ [Research impact investigation on duration of tomato froging]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 86 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019 Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019 |
Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | 3 |
Дата публікації: | 27-лис-2019 |
Дата внесення: | 5-лют-2020 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 27-28 листопада 2019 року 27-28 november 2019 |
УДК: | 664.8.047 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 86 |
Початкова сторінка: | 86 |
Кінцева сторінка: | 86 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31055 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019 |
Перелік літератури: | 1. Безусов А.Т. Аналіз сучасних методів переробки томатів / А.Т. Безусов, О.В. Тоценко // Харчова наука і технологія. – 2017. – Т. 11, Вип. 2. – С. 45–55. 2. Сучасні тенденції розвитку наукових досліджень в сушильних технологіях / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, О. С. Бессараб, В. П. Василів // Науковий вісник НУБіП України. – К., 201 З. - Вип. 185, Ч. 1. – С. 278-287. |
References: | 1. Bezusov A.T. Analiz suchasnykh metodiv pererobky tomativ, A.T. Bezusov, O.V. Totsenko, Kharchova nauka i tekhnolohiia, 2017, V. 11, Iss. 2, P. 45–55. 2. Suchasni tendentsii rozvytku naukovykh doslidzhen v sushylnykh tekhnolohiiakh, V. V. Shutiuk, S. M. Vasylenko, O. S. Bessarab, V. P. Vasyliv, Naukovyi visnyk NUBiP Ukrainy, K., 201 Z, Iss. 185, Ch. 1, P. 278-287. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTKv3_2019v3_Poceljuko_M_V-Research_impact_investigation_86.pdf | 169,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTKv3_2019v3_Poceljuko_M_V-Research_impact_investigation_86.djvu | 18,41 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTKv3_2019v3_Poceljuko_M_V-Research_impact_investigation_86__COVER.png | 465,95 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.