กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31055

ชื่อเรื่อง: Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість вяленя томатів
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Research impact investigation on duration of tomato froging
ผู้แต่ง: Поцелуйко, М. В.
Бендерська, О. В.
Шутюк, В. В.
Poceljuko, M. V.
Benderska, O. V.
Shutyuk, V. V.
Affiliation: Національний університет харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Поцелуйко М. В. Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість вяленя томатів / М. В. Поцелуйко, О. В. Бендерська, В. В. Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 86. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Poceljuko M. V., Benderska O. V., Shutyuk V. V. (2019) Doslidzhennia vplyvu poperednoho obroblennia na tryvalist vialenia tomativ [Research impact investigation on duration of tomato froging]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 86 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019
Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019
Conference/Event: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 3
วันที่เผยแพร่: 27-พฤศ-2019
Date of entry: 5-กุม-2020
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 27-28 листопада 2019 року
27-28 november 2019
UDC: 664.8.047
Number of pages: 1
Page range: 86
Start page: 86
End page: 86
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31055
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019
References (Ukraine): 1. Безусов А.Т. Аналіз сучасних методів переробки томатів / А.Т. Безусов, О.В. Тоценко // Харчова наука і технологія. – 2017. – Т. 11, Вип. 2. – С. 45–55.
2. Сучасні тенденції розвитку наукових досліджень в сушильних технологіях / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, О. С. Бессараб, В. П. Василів // Науковий вісник НУБіП України. – К., 201 З. - Вип. 185, Ч. 1. – С. 278-287.
References (International): 1. Bezusov A.T. Analiz suchasnykh metodiv pererobky tomativ, A.T. Bezusov, O.V. Totsenko, Kharchova nauka i tekhnolohiia, 2017, V. 11, Iss. 2, P. 45–55.
2. Suchasni tendentsii rozvytku naukovykh doslidzhen v sushylnykh tekhnolohiiakh, V. V. Shutiuk, S. M. Vasylenko, O. S. Bessarab, V. P. Vasyliv, Naukovyi visnyk NUBiP Ukrainy, K., 201 Z, Iss. 185, Ch. 1, P. 278-287.
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
MNTKv3_2019v3_Poceljuko_M_V-Research_impact_investigation_86.pdf169,17 kBAdobe PDFดู/เปิด
MNTKv3_2019v3_Poceljuko_M_V-Research_impact_investigation_86.djvu18,41 kBDjVuดู/เปิด
MNTKv3_2019v3_Poceljuko_M_V-Research_impact_investigation_86__COVER.png465,95 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น