Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31055

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПоцелуйко, М. В.
dc.contributor.authorБендерська, О. В.
dc.contributor.authorШутюк, В. В.
dc.contributor.authorPoceljuko, M. V.
dc.contributor.authorBenderska, O. V.
dc.contributor.authorShutyuk, V. V.
dc.coverage.temporal27-28 листопада 2019 року
dc.coverage.temporal27-28 november 2019
dc.date.accessioned2020-02-05T12:39:34Z-
dc.date.available2020-02-05T12:39:34Z-
dc.date.created2019-11-27
dc.date.issued2019-11-27
dc.identifier.citationПоцелуйко М. В. Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість вяленя томатів / М. В. Поцелуйко, О. В. Бендерська, В. В. Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 86. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31055-
dc.format.extent86
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019
dc.relation.ispartofActual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019
dc.titleДослідження впливу попереднього оброблення на тривалість вяленя томатів
dc.title.alternativeResearch impact investigation on duration of tomato froging
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.8.047
dc.relation.references1. Безусов А.Т. Аналіз сучасних методів переробки томатів / А.Т. Безусов, О.В. Тоценко // Харчова наука і технологія. – 2017. – Т. 11, Вип. 2. – С. 45–55.
dc.relation.references2. Сучасні тенденції розвитку наукових досліджень в сушильних технологіях / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, О. С. Бессараб, В. П. Василів // Науковий вісник НУБіП України. – К., 201 З. - Вип. 185, Ч. 1. – С. 278-287.
dc.relation.referencesen1. Bezusov A.T. Analiz suchasnykh metodiv pererobky tomativ, A.T. Bezusov, O.V. Totsenko, Kharchova nauka i tekhnolohiia, 2017, V. 11, Iss. 2, P. 45–55.
dc.relation.referencesen2. Suchasni tendentsii rozvytku naukovykh doslidzhen v sushylnykh tekhnolohiiakh, V. V. Shutiuk, S. M. Vasylenko, O. S. Bessarab, V. P. Vasyliv, Naukovyi visnyk NUBiP Ukrainy, K., 201 Z, Iss. 185, Ch. 1, P. 278-287.
dc.identifier.citationenPoceljuko M. V., Benderska O. V., Shutyuk V. V. (2019) Doslidzhennia vplyvu poperednoho obroblennia na tryvalist vialenia tomativ [Research impact investigation on duration of tomato froging]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 86 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume3
dc.citation.spage86
dc.citation.epage86
dc.citation.conferenceⅧ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.