Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31055

Tytuł: Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість вяленя томатів
Inne tytuły: Research impact investigation on duration of tomato froging
Authors: Поцелуйко, М. В.
Бендерська, О. В.
Шутюк, В. В.
Poceljuko, M. V.
Benderska, O. V.
Shutyuk, V. V.
Akcesoria: Національний університет харчових технологій, Україна
Cytat: Поцелуйко М. В. Дослідження впливу попереднього оброблення на тривалість вяленя томатів / М. В. Поцелуйко, О. В. Бендерська, В. В. Шутюк // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 86. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Poceljuko M. V., Benderska O. V., Shutyuk V. V. (2019) Doslidzhennia vplyvu poperednoho obroblennia na tryvalist vialenia tomativ [Research impact investigation on duration of tomato froging]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 86 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019
Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Tom: 3
Data wydania: 27-lis-2019
Date of entry: 5-lut-2020
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 27-28 листопада 2019 року
27-28 november 2019
UDC: 664.8.047
Strony: 1
Zakres stron: 86
Główna strona: 86
Strona końcowa: 86
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31055
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019
Wykaz piśmiennictwa: 1. Безусов А.Т. Аналіз сучасних методів переробки томатів / А.Т. Безусов, О.В. Тоценко // Харчова наука і технологія. – 2017. – Т. 11, Вип. 2. – С. 45–55.
2. Сучасні тенденції розвитку наукових досліджень в сушильних технологіях / В. В. Шутюк, С. М. Василенко, О. С. Бессараб, В. П. Василів // Науковий вісник НУБіП України. – К., 201 З. - Вип. 185, Ч. 1. – С. 278-287.
References: 1. Bezusov A.T. Analiz suchasnykh metodiv pererobky tomativ, A.T. Bezusov, O.V. Totsenko, Kharchova nauka i tekhnolohiia, 2017, V. 11, Iss. 2, P. 45–55.
2. Suchasni tendentsii rozvytku naukovykh doslidzhen v sushylnykh tekhnolohiiakh, V. V. Shutiuk, S. M. Vasylenko, O. S. Bessarab, V. P. Vasyliv, Naukovyi visnyk NUBiP Ukrainy, K., 201 Z, Iss. 185, Ch. 1, P. 278-287.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi