Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29210
| Başlık: | Жирнокислотний склад харчових олій рослинного та тваринного походження |
| Diğer Başlıklar: | Fatty acid composition of vegetable and animal oils |
| Yazarlar: | Копильчук, Галина Кеца, Оксана Kopilchuk, Galina Ketsa, Oksana |
| Affiliation: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Копильчук Г. Жирнокислотний склад харчових олій рослинного та тваринного походження / Галина Копильчук, Оксана Кеца // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 131–132. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Kopilchuk G., Ketsa O. (2019) Zhyrnokyslotnyi sklad kharchovykh olii roslynnoho ta tvarynnoho pokhodzhennia [Fatty acid composition of vegetable and animal oils]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 131-132 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Yayın Tarihi: | 10-Eki-2019 |
| Date of entry: | 15-Kas-2019 |
| Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 664.3 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 131-132 |
| Start page: | 131 |
| End page: | 132 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29210 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Kopilchuk_G-Fatty_acid_composition_131-132.pdf | 563,29 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| ProcSPHNP_2019_Kopilchuk_G-Fatty_acid_composition_131-132.djvu | 23,58 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| ProcSPHNP_2019_Kopilchuk_G-Fatty_acid_composition_131-132__COVER.png | 401,06 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.