Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29210
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Копильчук, Галина | |
dc.contributor.author | Кеца, Оксана | |
dc.contributor.author | Kopilchuk, Galina | |
dc.contributor.author | Ketsa, Oksana | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:51Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:51Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Копильчук Г. Жирнокислотний склад харчових олій рослинного та тваринного походження / Галина Копильчук, Оксана Кеца // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 131–132. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29210 | - |
dc.format.extent | 131-132 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Жирнокислотний склад харчових олій рослинного та тваринного походження | |
dc.title.alternative | Fatty acid composition of vegetable and animal oils | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664.3 | |
dc.identifier.citationen | Kopilchuk G., Ketsa O. (2019) Zhyrnokyslotnyi sklad kharchovykh olii roslynnoho ta tvarynnoho pokhodzhennia [Fatty acid composition of vegetable and animal oils]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 131-132 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 131 | |
dc.citation.epage | 132 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Kopilchuk_G-Fatty_acid_composition_131-132.pdf | 563,29 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
ProcSPHNP_2019_Kopilchuk_G-Fatty_acid_composition_131-132.djvu | 23,58 kB | DjVu | Göster/Aç | |
ProcSPHNP_2019_Kopilchuk_G-Fatty_acid_composition_131-132__COVER.png | 401,06 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.