Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29210

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorКопильчук, Галина
dc.contributor.authorКеца, Оксана
dc.contributor.authorKopilchuk, Galina
dc.contributor.authorKetsa, Oksana
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:51Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:51Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationКопильчук Г. Жирнокислотний склад харчових олій рослинного та тваринного походження / Галина Копильчук, Оксана Кеца // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 131–132. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29210-
dc.format.extent131-132
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleЖирнокислотний склад харчових олій рослинного та тваринного походження
dc.title.alternativeFatty acid composition of vegetable and animal oils
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.3
dc.identifier.citationenKopilchuk G., Ketsa O. (2019) Zhyrnokyslotnyi sklad kharchovykh olii roslynnoho ta tvarynnoho pokhodzhennia [Fatty acid composition of vegetable and animal oils]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 131-132 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationЧернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage131
dc.citation.epage132
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Koleksiyonlarda Görünür:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.