Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29210

Tytuł: Жирнокислотний склад харчових олій рослинного та тваринного походження
Inne tytuły: Fatty acid composition of vegetable and animal oils
Authors: Копильчук, Галина
Кеца, Оксана
Kopilchuk, Galina
Ketsa, Oksana
Affiliation: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Копильчук Г. Жирнокислотний склад харчових олій рослинного та тваринного походження / Галина Копильчук, Оксана Кеца // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 131–132. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Kopilchuk G., Ketsa O. (2019) Zhyrnokyslotnyi sklad kharchovykh olii roslynnoho ta tvarynnoho pokhodzhennia [Fatty acid composition of vegetable and animal oils]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 131-132 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.3
Strony: 2
Zakres stron: 131-132
Główna strona: 131
Strona końcowa: 132
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29210
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi