Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29210
Tytuł: | Жирнокислотний склад харчових олій рослинного та тваринного походження |
Inne tytuły: | Fatty acid composition of vegetable and animal oils |
Authors: | Копильчук, Галина Кеца, Оксана Kopilchuk, Galina Ketsa, Oksana |
Affiliation: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Копильчук Г. Жирнокислотний склад харчових олій рослинного та тваринного походження / Галина Копильчук, Оксана Кеца // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 131–132. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Kopilchuk G., Ketsa O. (2019) Zhyrnokyslotnyi sklad kharchovykh olii roslynnoho ta tvarynnoho pokhodzhennia [Fatty acid composition of vegetable and animal oils]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 131-132 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.3 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 131-132 |
Główna strona: | 131 |
Strona końcowa: | 132 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29210 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Kopilchuk_G-Fatty_acid_composition_131-132.pdf | 563,29 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Kopilchuk_G-Fatty_acid_composition_131-132.djvu | 23,58 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Kopilchuk_G-Fatty_acid_composition_131-132__COVER.png | 401,06 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi