Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29203
| Başlık: | Деградація бактеріальної плівки із трубопроводів молочної галузі |
| Diğer Başlıklar: | Degradation of the bacterial film from the milk industry pipelines |
| Yazarlar: | Кравченюк, Христина Юріївна Криськова, Лариса Петрівна Кравченюк, Ростислав Kravcheniuk, Khrystyna Kryskova, Larysa Kravcheniuk, Rostyslav |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Кравченюк Х. Деградація бактеріальної плівки із трубопроводів молочної галузі / Христина Кравченюк, Лариса Криськова, Ростислав Кравченюк // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 122. — (Процеси та апарати харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Kravcheniuk K., Kryskova L., Kravcheniuk R. (2019) Dehradatsiia bakterialnoi plivky iz truboprovodiv molochnoi haluzi [Degradation of the bacterial film from the milk industry pipelines]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 122 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Yayın Tarihi: | 10-Eki-2019 |
| Date of entry: | 15-Kas-2019 |
| Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 66-7.579 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 122 |
| Start page: | 122 |
| End page: | 122 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29203 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Kravcheniuk_K-Degradation_of_the_bacterial_122.pdf | 286,87 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| ProcSPHNP_2019_Kravcheniuk_K-Degradation_of_the_bacterial_122.djvu | 15,91 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| ProcSPHNP_2019_Kravcheniuk_K-Degradation_of_the_bacterial_122__COVER.png | 466,63 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.