Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29203

ชื่อเรื่อง: Деградація бактеріальної плівки із трубопроводів молочної галузі
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Degradation of the bacterial film from the milk industry pipelines
ผู้แต่ง: Кравченюк, Христина Юріївна
Криськова, Лариса Петрівна
Кравченюк, Ростислав
Kravcheniuk, Khrystyna
Kryskova, Larysa
Kravcheniuk, Rostyslav
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кравченюк Х. Деградація бактеріальної плівки із трубопроводів молочної галузі / Христина Кравченюк, Лариса Криськова, Ростислав Кравченюк // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 122. — (Процеси та апарати харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Kravcheniuk K., Kryskova L., Kravcheniuk R. (2019) Dehradatsiia bakterialnoi plivky iz truboprovodiv molochnoi haluzi [Degradation of the bacterial film from the milk industry pipelines]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 122 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 10-ตุล-2019
Date of entry: 15-พฤศ-2019
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 66-7.579
Number of pages: 1
Page range: 122
Start page: 122
End page: 122
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29203
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
ProcSPHNP_2019_Kravcheniuk_K-Degradation_of_the_bacterial_122.pdf286,87 kBAdobe PDFดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Kravcheniuk_K-Degradation_of_the_bacterial_122.djvu15,91 kBDjVuดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Kravcheniuk_K-Degradation_of_the_bacterial_122__COVER.png466,63 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น