Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29203
Titulua: | Деградація бактеріальної плівки із трубопроводів молочної галузі |
Beste titulu batzuk: | Degradation of the bacterial film from the milk industry pipelines |
Egilea: | Кравченюк, Христина Юріївна Криськова, Лариса Петрівна Кравченюк, Ростислав Kravcheniuk, Khrystyna Kryskova, Larysa Kravcheniuk, Rostyslav |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Кравченюк Х. Деградація бактеріальної плівки із трубопроводів молочної галузі / Христина Кравченюк, Лариса Криськова, Ростислав Кравченюк // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 122. — (Процеси та апарати харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Kravcheniuk K., Kryskova L., Kravcheniuk R. (2019) Dehradatsiia bakterialnoi plivky iz truboprovodiv molochnoi haluzi [Degradation of the bacterial film from the milk industry pipelines]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 122 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Gordailuaren-data: | 10-Oct-2019 |
Date of entry: | 15-Nov-2019 |
Argitalpen: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 66-7.579 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 122 |
Start page: | 122 |
End page: | 122 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29203 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Bildumetan azaltzen da: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Kravcheniuk_K-Degradation_of_the_bacterial_122.pdf | 286,87 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
ProcSPHNP_2019_Kravcheniuk_K-Degradation_of_the_bacterial_122.djvu | 15,91 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
ProcSPHNP_2019_Kravcheniuk_K-Degradation_of_the_bacterial_122__COVER.png | 466,63 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.