Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29203

Title: Деградація бактеріальної плівки із трубопроводів молочної галузі
Other Titles: Degradation of the bacterial film from the milk industry pipelines
Authors: Кравченюк, Христина Юріївна
Криськова, Лариса Петрівна
Кравченюк, Ростислав
Kravcheniuk, Khrystyna
Kryskova, Larysa
Kravcheniuk, Rostyslav
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кравченюк Х. Деградація бактеріальної плівки із трубопроводів молочної галузі / Христина Кравченюк, Лариса Криськова, Ростислав Кравченюк // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 122. — (Процеси та апарати харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Kravcheniuk K., Kryskova L., Kravcheniuk R. (2019) Dehradatsiia bakterialnoi plivky iz truboprovodiv molochnoi haluzi [Degradation of the bacterial film from the milk industry pipelines]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 122 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 10-Oct-2019
Date of entry: 15-Nov-2019
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 66-7.579
Number of pages: 1
Page range: 122
Start page: 122
End page: 122
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29203
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.