Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29198
Tytuł: | Борошно кукурудзяне екструдоване покращує якістьбісквітного напівфабрикату |
Inne tytuły: | Corn extruded flour improves the quality of semi-finished biscuit |
Authors: | Лісовська, Тетяна Заставна, Аліна Lisovska, Tatiana Zastavna, Alina |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Лісовська Т. Борошно кукурудзяне екструдоване покращує якістьбісквітного напівфабрикату / Тетяна Лісовська, Аліна Заставна // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 116. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Lisovska T., Zastavna A. (2019) Boroshno kukurudziane ekstrudovane pokrashchuie yakistbiskvitnoho napivfabrykatu [Corn extruded flour improves the quality of semi-finished biscuit]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 116 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.681.2 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 116 |
Główna strona: | 116 |
Strona końcowa: | 116 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29198 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Lisovska_T-Corn_extruded_flour_improves_116.pdf | 284,84 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Lisovska_T-Corn_extruded_flour_improves_116.djvu | 17,2 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Lisovska_T-Corn_extruded_flour_improves_116__COVER.png | 502,23 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi