Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29198
Titre: | Борошно кукурудзяне екструдоване покращує якістьбісквітного напівфабрикату |
Autre(s) titre(s): | Corn extruded flour improves the quality of semi-finished biscuit |
Auteur(s): | Лісовська, Тетяна Заставна, Аліна Lisovska, Tatiana Zastavna, Alina |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Лісовська Т. Борошно кукурудзяне екструдоване покращує якістьбісквітного напівфабрикату / Тетяна Лісовська, Аліна Заставна // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 116. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Lisovska T., Zastavna A. (2019) Boroshno kukurudziane ekstrudovane pokrashchuie yakistbiskvitnoho napivfabrykatu [Corn extruded flour improves the quality of semi-finished biscuit]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 116 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Date de publication: | 10-oct-2019 |
Date of entry: | 15-nov-2019 |
Editeur: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.681.2 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 116 |
Start page: | 116 |
End page: | 116 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29198 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Collection(s) : | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Lisovska_T-Corn_extruded_flour_improves_116.pdf | 284,84 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
ProcSPHNP_2019_Lisovska_T-Corn_extruded_flour_improves_116.djvu | 17,2 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
ProcSPHNP_2019_Lisovska_T-Corn_extruded_flour_improves_116__COVER.png | 502,23 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.