Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29198
タイトル: | Борошно кукурудзяне екструдоване покращує якістьбісквітного напівфабрикату |
その他のタイトル: | Corn extruded flour improves the quality of semi-finished biscuit |
著者: | Лісовська, Тетяна Заставна, Аліна Lisovska, Tatiana Zastavna, Alina |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Лісовська Т. Борошно кукурудзяне екструдоване покращує якістьбісквітного напівфабрикату / Тетяна Лісовська, Аліна Заставна // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 116. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Lisovska T., Zastavna A. (2019) Boroshno kukurudziane ekstrudovane pokrashchuie yakistbiskvitnoho napivfabrykatu [Corn extruded flour improves the quality of semi-finished biscuit]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 116 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
発行日: | 10-10月-2019 |
Date of entry: | 15-11月-2019 |
出版者: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.681.2 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 116 |
Start page: | 116 |
End page: | 116 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29198 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
出現コレクション: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Lisovska_T-Corn_extruded_flour_improves_116.pdf | 284,84 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
ProcSPHNP_2019_Lisovska_T-Corn_extruded_flour_improves_116.djvu | 17,2 kB | DjVu | 見る/開く | |
ProcSPHNP_2019_Lisovska_T-Corn_extruded_flour_improves_116__COVER.png | 502,23 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。