Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29198

Title: Борошно кукурудзяне екструдоване покращує якістьбісквітного напівфабрикату
Other Titles: Corn extruded flour improves the quality of semi-finished biscuit
Authors: Лісовська, Тетяна
Заставна, Аліна
Lisovska, Tatiana
Zastavna, Alina
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Лісовська Т. Борошно кукурудзяне екструдоване покращує якістьбісквітного напівфабрикату / Тетяна Лісовська, Аліна Заставна // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 116. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Lisovska T., Zastavna A. (2019) Boroshno kukurudziane ekstrudovane pokrashchuie yakistbiskvitnoho napivfabrykatu [Corn extruded flour improves the quality of semi-finished biscuit]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 116 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 10-Οκτ-2019
Date of entry: 15-Νοε-2019
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.681.2
Number of pages: 1
Page range: 116
Start page: 116
End page: 116
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29198
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Εμφανίζεται στις συλλογές:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα