Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29195
| Tytuł: | Використання медових маринадів для м’яса |
| Inne tytuły: | Use of honey marinades for meat |
| Authors: | Акульонок, Олександра Тищенко, Людмила Akulonok, O. Tyshchenko, L. |
| Affiliation: | Національний університет біоресурсів і природокористування України |
| Bibliographic description (Ukraine): | Акульонок О. Використання медових маринадів для м’яса / Олександра Акульонок, Людмила Тищенко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 110–111. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Akulonok O., Tyshchenko L. (2019) Vykorystannia medovykh marynadiv dlia miasa [Use of honey marinades for meat]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 110-111 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Data wydania: | 10-paź-2019 |
| Date of entry: | 15-lis-2019 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 664.935 |
| Strony: | 2 |
| Zakres stron: | 110-111 |
| Główna strona: | 110 |
| Strona końcowa: | 111 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29195 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Akulonok_O-Use_of_honey_marinades_110-111.pdf | 578,83 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ProcSPHNP_2019_Akulonok_O-Use_of_honey_marinades_110-111.djvu | 99,13 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| ProcSPHNP_2019_Akulonok_O-Use_of_honey_marinades_110-111__COVER.png | 450,09 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi