Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29195

Tytuł: Використання медових маринадів для м’яса
Inne tytuły: Use of honey marinades for meat
Authors: Акульонок, Олександра
Тищенко, Людмила
Akulonok, O.
Tyshchenko, L.
Akcesoria: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Cytat: Акульонок О. Використання медових маринадів для м’яса / Олександра Акульонок, Людмила Тищенко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 110–111. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Akulonok O., Tyshchenko L. (2019) Vykorystannia medovykh marynadiv dlia miasa [Use of honey marinades for meat]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 110-111 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.935
Strony: 2
Zakres stron: 110-111
Główna strona: 110
Strona końcowa: 111
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29195
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi