Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29195

Título : Використання медових маринадів для м’яса
Otros títulos : Use of honey marinades for meat
Autor : Акульонок, Олександра
Тищенко, Людмила
Akulonok, O.
Tyshchenko, L.
Affiliation: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Bibliographic description (Ukraine): Акульонок О. Використання медових маринадів для м’яса / Олександра Акульонок, Людмила Тищенко // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 110–111. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Akulonok O., Tyshchenko L. (2019) Vykorystannia medovykh marynadiv dlia miasa [Use of honey marinades for meat]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 110-111 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Fecha de publicación : 10-oct-2019
Date of entry: 15-nov-2019
Editorial : ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.935
Number of pages: 2
Page range: 110-111
Start page: 110
End page: 111
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29195
ISBN : 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Aparece en las colecciones: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.