Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29192
Titulua: | Дослідження способів розморожування ягід на зміну мікробіологічних показників |
Beste titulu batzuk: | Research methods of defrosting of fruits by change of microbiological indices |
Egilea: | Кадило, Наталія Kadylo, Natalija |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Кадило Н. Дослідження способів розморожування ягід на зміну мікробіологічних показників / Наталія Кадило // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 108. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Kadylo N. (2019) Doslidzhennia sposobiv rozmorozhuvannia yahid na zminu mikrobiolohichnykh pokaznykiv [Research methods of defrosting of fruits by change of microbiological indices]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 108 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Gordailuaren-data: | 10-Oct-2019 |
Date of entry: | 15-Nov-2019 |
Argitalpen: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 108 |
Start page: | 108 |
End page: | 108 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29192 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
References (International): | 1. Salata, V. Z., Kukhtyn, M. D. (2017). Mikroflora okholodzhenoi i prymorozhenoi yalovychyny za kholodylnoho zberihannia Zbirnyk naukovykh prats Kharkivskoi derzhavnoi zooveterynarnoi akademii, 2, 34, 332–336. 2. Salata, V., Kukhtyn, M., Semanjuk, V., Perkij, Y. (2017). Dynamics of microflora of chilled and frosted beef during storage, Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies, 19, 73, 178–182. |
Content type: | Conference Abstract |
Bildumetan azaltzen da: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Kadylo_N-Research_methods_of_defrosting_108.pdf | 286,71 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
ProcSPHNP_2019_Kadylo_N-Research_methods_of_defrosting_108.djvu | 19,51 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
ProcSPHNP_2019_Kadylo_N-Research_methods_of_defrosting_108__COVER.png | 479 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.