Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29192

Заглавие: Дослідження способів розморожування ягід на зміну мікробіологічних показників
Други Заглавия: Research methods of defrosting of fruits by change of microbiological indices
Автори: Кадило, Наталія
Kadylo, Natalija
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Кадило Н. Дослідження способів розморожування ягід на зміну мікробіологічних показників / Наталія Кадило // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 108. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Kadylo N. (2019) Doslidzhennia sposobiv rozmorozhuvannia yahid na zminu mikrobiolohichnykh pokaznykiv [Research methods of defrosting of fruits by change of microbiological indices]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 108 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата на Публикуване: 10-Окт-2019
Date of entry: 15-Ное-2019
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 108
Start page: 108
End page: 108
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29192
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
References (International): 1. Salata, V. Z., Kukhtyn, M. D. (2017). Mikroflora okholodzhenoi i prymorozhenoi yalovychyny za kholodylnoho zberihannia Zbirnyk naukovykh prats Kharkivskoi derzhavnoi zooveterynarnoi akademii, 2, 34, 332–336.
2. Salata, V., Kukhtyn, M., Semanjuk, V., Perkij, Y. (2017). Dynamics of microflora of chilled and frosted beef during storage, Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies, 19, 73, 178–182.
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.