このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29187

ชื่อเรื่อง: Соуси та маринади у консервованій продукції
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Sauces and marinades canned products
ผู้แต่ง: Бейко, Людмила
Лялик, Анастасія
Фрей, Ярослав
Beyko, Ludmila
Lialyk, Anastasiia
Frei, Yaroslav
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Бейко Л. Соуси та маринади у консервованій продукції / Людмила Бейко, Анастасія Лялик, Ярослав Фрей // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 100. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Beyko L., Lialyk A., Frei Y. (2019) Sousy ta marynady u konservovanii produktsii [Sauces and marinades canned products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 100 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 10-ตุล-2019
Date of entry: 15-พฤศ-2019
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.00
Number of pages: 1
Page range: 100
Start page: 100
End page: 100
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29187
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
ProcSPHNP_2019_Beyko_L-Sauces_and_marinades_canned_products_100.pdf284,75 kBAdobe PDFดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Beyko_L-Sauces_and_marinades_canned_products_100.djvu14,79 kBDjVuดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Beyko_L-Sauces_and_marinades_canned_products_100__COVER.png423,78 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น