Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29187
Tytuł: | Соуси та маринади у консервованій продукції |
Inne tytuły: | Sauces and marinades canned products |
Authors: | Бейко, Людмила Лялик, Анастасія Фрей, Ярослав Beyko, Ludmila Lialyk, Anastasiia Frei, Yaroslav |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Бейко Л. Соуси та маринади у консервованій продукції / Людмила Бейко, Анастасія Лялик, Ярослав Фрей // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 100. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Beyko L., Lialyk A., Frei Y. (2019) Sousy ta marynady u konservovanii produktsii [Sauces and marinades canned products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 100 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 10-paź-2019 |
Date of entry: | 15-lis-2019 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.00 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 100 |
Główna strona: | 100 |
Strona końcowa: | 100 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29187 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Beyko_L-Sauces_and_marinades_canned_products_100.pdf | 284,75 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Beyko_L-Sauces_and_marinades_canned_products_100.djvu | 14,79 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
ProcSPHNP_2019_Beyko_L-Sauces_and_marinades_canned_products_100__COVER.png | 423,78 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi