Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29187
Titolo: | Соуси та маринади у консервованій продукції |
Titoli alternativi: | Sauces and marinades canned products |
Autori: | Бейко, Людмила Лялик, Анастасія Фрей, Ярослав Beyko, Ludmila Lialyk, Anastasiia Frei, Yaroslav |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Бейко Л. Соуси та маринади у консервованій продукції / Людмила Бейко, Анастасія Лялик, Ярослав Фрей // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 100. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Beyko L., Lialyk A., Frei Y. (2019) Sousy ta marynady u konservovanii produktsii [Sauces and marinades canned products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 100 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data: | 10-ott-2019 |
Date of entry: | 15-nov-2019 |
Editore: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.00 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 100 |
Start page: | 100 |
End page: | 100 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29187 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
È visualizzato nelle collezioni: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Beyko_L-Sauces_and_marinades_canned_products_100.pdf | 284,75 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
ProcSPHNP_2019_Beyko_L-Sauces_and_marinades_canned_products_100.djvu | 14,79 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
ProcSPHNP_2019_Beyko_L-Sauces_and_marinades_canned_products_100__COVER.png | 423,78 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.