Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29187
Пълен Запис на метаданни
DC Поле | Стойност | Език |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бейко, Людмила | |
dc.contributor.author | Лялик, Анастасія | |
dc.contributor.author | Фрей, Ярослав | |
dc.contributor.author | Beyko, Ludmila | |
dc.contributor.author | Lialyk, Anastasiia | |
dc.contributor.author | Frei, Yaroslav | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:47Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:47Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Бейко Л. Соуси та маринади у консервованій продукції / Людмила Бейко, Анастасія Лялик, Ярослав Фрей // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 100. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29187 | - |
dc.format.extent | 100 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Соуси та маринади у консервованій продукції | |
dc.title.alternative | Sauces and marinades canned products | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.00 | |
dc.identifier.citationen | Beyko L., Lialyk A., Frei Y. (2019) Sousy ta marynady u konservovanii produktsii [Sauces and marinades canned products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 100 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 100 | |
dc.citation.epage | 100 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Показва се в Колекции: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Beyko_L-Sauces_and_marinades_canned_products_100.pdf | 284,75 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
ProcSPHNP_2019_Beyko_L-Sauces_and_marinades_canned_products_100.djvu | 14,79 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
ProcSPHNP_2019_Beyko_L-Sauces_and_marinades_canned_products_100__COVER.png | 423,78 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.