Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29187

Пълен Запис на метаданни
DC ПолеСтойностЕзик
dc.contributor.authorБейко, Людмила
dc.contributor.authorЛялик, Анастасія
dc.contributor.authorФрей, Ярослав
dc.contributor.authorBeyko, Ludmila
dc.contributor.authorLialyk, Anastasiia
dc.contributor.authorFrei, Yaroslav
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:47Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:47Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationБейко Л. Соуси та маринади у консервованій продукції / Людмила Бейко, Анастасія Лялик, Ярослав Фрей // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 100. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29187-
dc.format.extent100
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleСоуси та маринади у консервованій продукції
dc.title.alternativeSauces and marinades canned products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.00
dc.identifier.citationenBeyko L., Lialyk A., Frei Y. (2019) Sousy ta marynady u konservovanii produktsii [Sauces and marinades canned products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 100 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage100
dc.citation.epage100
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Показва се в Колекции:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.