このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29178

ชื่อเรื่อง: Development of conditions for germination of rape seeds with the introduction of enzyme preparations
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Разработка условий проращивания семян рапса с внесением ферментных препаратов
ผู้แต่ง: Ourbanchik, Alena
Masaltseva, Alesy
Урбанчик, Елена
Масальцева, Алеся
Affiliation: Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Ourbanchik A. Development of conditions for germination of rape seeds with the introduction of enzyme preparations / Alena Ourbanchik, Alesy Masaltseva // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 90. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Ourbanchik A., Masaltseva A. (2019) Development of conditions for germination of rape seeds with the introduction of enzyme preparations. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 90 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 10-ตุล-2019
Date of entry: 15-พฤศ-2019
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.769
663.03
Number of pages: 1
Page range: 90
Start page: 90
End page: 90
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29178
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Development_of_conditions_90.pdf398,24 kBAdobe PDFดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Development_of_conditions_90.djvu24,68 kBDjVuดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Ourbanchik_A-Development_of_conditions_90__COVER.png964,51 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น