Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29178

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorOurbanchik, Alena
dc.contributor.authorMasaltseva, Alesy
dc.contributor.authorУрбанчик, Елена
dc.contributor.authorМасальцева, Алеся
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:46Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:46Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationOurbanchik A. Development of conditions for germination of rape seeds with the introduction of enzyme preparations / Alena Ourbanchik, Alesy Masaltseva // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 90. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29178-
dc.format.extent90
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleDevelopment of conditions for germination of rape seeds with the introduction of enzyme preparations
dc.title.alternativeРазработка условий проращивания семян рапса с внесением ферментных препаратов
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.769
dc.subject.udc663.03
dc.identifier.citationenOurbanchik A., Masaltseva A. (2019) Development of conditions for germination of rape seeds with the introduction of enzyme preparations. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 90 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationМогилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage90
dc.citation.epage90
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Appears in Collections:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.