Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29178

Tytuł: Development of conditions for germination of rape seeds with the introduction of enzyme preparations
Inne tytuły: Разработка условий проращивания семян рапса с внесением ферментных препаратов
Authors: Ourbanchik, Alena
Masaltseva, Alesy
Урбанчик, Елена
Масальцева, Алеся
Affiliation: Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Ourbanchik A. Development of conditions for germination of rape seeds with the introduction of enzyme preparations / Alena Ourbanchik, Alesy Masaltseva // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 90. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Ourbanchik A., Masaltseva A. (2019) Development of conditions for germination of rape seeds with the introduction of enzyme preparations. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 90 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.769
663.03
Strony: 1
Zakres stron: 90
Główna strona: 90
Strona końcowa: 90
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29178
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi