Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29178

タイトル: Development of conditions for germination of rape seeds with the introduction of enzyme preparations
その他のタイトル: Разработка условий проращивания семян рапса с внесением ферментных препаратов
著者: Ourbanchik, Alena
Masaltseva, Alesy
Урбанчик, Елена
Масальцева, Алеся
Affiliation: Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Ourbanchik A. Development of conditions for germination of rape seeds with the introduction of enzyme preparations / Alena Ourbanchik, Alesy Masaltseva // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 90. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Ourbanchik A., Masaltseva A. (2019) Development of conditions for germination of rape seeds with the introduction of enzyme preparations. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 90 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
発行日: 10-10月-2019
Date of entry: 15-11月-2019
出版者: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.769
663.03
Number of pages: 1
Page range: 90
Start page: 90
End page: 90
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29178
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
出現コレクション:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。