Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29171
| Назва: | Полуниця – джерело біологічно-активних речовин, використання її для виробництва соків |
| Інші назви: | Strawberry - a source of biologically compounds, its use for the production of juice |
| Автори: | Сельський, Володимир Романович Сеник, Віталій Selskyi, Volodymyr Senyk, Vitalii |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Бібліографічний опис: | Сельський В. Р. Полуниця – джерело біологічно-активних речовин, використання її для виробництва соків / Володимир Сельський, Віталій Сеник // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 83. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description: | Selskyi V., Senyk V. (2019) Polunytsia – dzherelo biolohichno-aktyvnykh rechovyn, vykorystannia yii dlia vyrobnytstva sokiv [Strawberry - a source of biologically compounds, its use for the production of juice]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 83 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Дата публікації: | 10-жов-2019 |
| Дата внесення: | 15-лис-2019 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| УДК: | 664.04 |
| Кількість сторінок: | 1 |
| Діапазон сторінок: | 83 |
| Початкова сторінка: | 83 |
| Кінцева сторінка: | 83 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29171 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Selskyi_V-Strawberry_a_source_of_biologically_83.pdf | 284,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ProcSPHNP_2019_Selskyi_V-Strawberry_a_source_of_biologically_83.djvu | 14,72 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| ProcSPHNP_2019_Selskyi_V-Strawberry_a_source_of_biologically_83__COVER.png | 383,28 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.