กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29171
| ชื่อเรื่อง: | Полуниця – джерело біологічно-активних речовин, використання її для виробництва соків |
| ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Strawberry - a source of biologically compounds, its use for the production of juice |
| ผู้แต่ง: | Сельський, Володимир Романович Сеник, Віталій Selskyi, Volodymyr Senyk, Vitalii |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Сельський В. Р. Полуниця – джерело біологічно-активних речовин, використання її для виробництва соків / Володимир Сельський, Віталій Сеник // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 83. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Selskyi V., Senyk V. (2019) Polunytsia – dzherelo biolohichno-aktyvnykh rechovyn, vykorystannia yii dlia vyrobnytstva sokiv [Strawberry - a source of biologically compounds, its use for the production of juice]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 83 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| วันที่เผยแพร่: | 10-ตุล-2019 |
| Date of entry: | 15-พฤศ-2019 |
| สำนักพิมพ์: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 664.04 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 83 |
| Start page: | 83 |
| End page: | 83 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29171 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
| แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Selskyi_V-Strawberry_a_source_of_biologically_83.pdf | 284,76 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
| ProcSPHNP_2019_Selskyi_V-Strawberry_a_source_of_biologically_83.djvu | 14,72 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
| ProcSPHNP_2019_Selskyi_V-Strawberry_a_source_of_biologically_83__COVER.png | 383,28 kB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น