Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29171

Tittel: Полуниця – джерело біологічно-активних речовин, використання її для виробництва соків
Alternative titler: Strawberry - a source of biologically compounds, its use for the production of juice
Authors: Сельський, Володимир Романович
Сеник, Віталій
Selskyi, Volodymyr
Senyk, Vitalii
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Сельський В. Р. Полуниця – джерело біологічно-активних речовин, використання її для виробництва соків / Володимир Сельський, Віталій Сеник // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 83. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Selskyi V., Senyk V. (2019) Polunytsia – dzherelo biolohichno-aktyvnykh rechovyn, vykorystannia yii dlia vyrobnytstva sokiv [Strawberry - a source of biologically compounds, its use for the production of juice]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 83 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Utgivelsesdato: 10-okt-2019
Date of entry: 15-nov-2019
Forlag: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.04
Number of pages: 1
Page range: 83
Start page: 83
End page: 83
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29171
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Vises i samlingene:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright