Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29171

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorСельський, Володимир Романович
dc.contributor.authorСеник, Віталій
dc.contributor.authorSelskyi, Volodymyr
dc.contributor.authorSenyk, Vitalii
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:45Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:45Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationСельський В. Р. Полуниця – джерело біологічно-активних речовин, використання її для виробництва соків / Володимир Сельський, Віталій Сеник // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 83. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29171-
dc.format.extent83
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleПолуниця – джерело біологічно-активних речовин, використання її для виробництва соків
dc.title.alternativeStrawberry - a source of biologically compounds, its use for the production of juice
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.04
dc.identifier.citationenSelskyi V., Senyk V. (2019) Polunytsia – dzherelo biolohichno-aktyvnykh rechovyn, vykorystannia yii dlia vyrobnytstva sokiv [Strawberry - a source of biologically compounds, its use for the production of juice]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 83 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage83
dc.citation.epage83
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Ebben a gyűjteményben:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.