Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29168

ชื่อเรื่อง: Можливість використання сухої молочної сировини при виробництві хлібобулочних виробів
ชื่อเรื่องอื่นๆ: The possibility of using dry milk in the production of bakery products
ผู้แต่ง: Янів, Анна
Криськова, Лариса Петрівна
Левицька, Олена
Yaniv, Anna
Kryskova, Larysa
Levytska, Olena
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Янів А. Можливість використання сухої молочної сировини при виробництві хлібобулочних виробів / Анна Янів, Лариса Криськова, Олена Левицька // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 79. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Yaniv A., Kryskova L., Levytska O. (2019) Mozhlyvist vykorystannia sukhoi molochnoi syrovyny pry vyrobnytstvi khlibobulochnykh vyrobiv [The possibility of using dry milk in the production of bakery products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 79 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
วันที่เผยแพร่: 10-ตุล-2019
Date of entry: 15-พฤศ-2019
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.66
Number of pages: 1
Page range: 79
Start page: 79
End page: 79
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29168
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
ProcSPHNP_2019_Yaniv_A-The_possibility_of_using_dry_milk_79.pdf286,27 kBAdobe PDFดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Yaniv_A-The_possibility_of_using_dry_milk_79.djvu15,51 kBDjVuดู/เปิด
ProcSPHNP_2019_Yaniv_A-The_possibility_of_using_dry_milk_79__COVER.png448,26 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น