Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29168

Record completo di tutti i metadati
Campo DCValoreLingua
dc.contributor.authorЯнів, Анна
dc.contributor.authorКриськова, Лариса Петрівна
dc.contributor.authorЛевицька, Олена
dc.contributor.authorYaniv, Anna
dc.contributor.authorKryskova, Larysa
dc.contributor.authorLevytska, Olena
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:44Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:44Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationЯнів А. Можливість використання сухої молочної сировини при виробництві хлібобулочних виробів / Анна Янів, Лариса Криськова, Олена Левицька // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 79. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29168-
dc.format.extent79
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleМожливість використання сухої молочної сировини при виробництві хлібобулочних виробів
dc.title.alternativeThe possibility of using dry milk in the production of bakery products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.66
dc.identifier.citationenYaniv A., Kryskova L., Levytska O. (2019) Mozhlyvist vykorystannia sukhoi molochnoi syrovyny pry vyrobnytstvi khlibobulochnykh vyrobiv [The possibility of using dry milk in the production of bakery products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 79 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage79
dc.citation.epage79
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
È visualizzato nelle collezioni:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.