Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29168
Record completo di tutti i metadati
Campo DC | Valore | Lingua |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янів, Анна | |
dc.contributor.author | Криськова, Лариса Петрівна | |
dc.contributor.author | Левицька, Олена | |
dc.contributor.author | Yaniv, Anna | |
dc.contributor.author | Kryskova, Larysa | |
dc.contributor.author | Levytska, Olena | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:44Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:44Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Янів А. Можливість використання сухої молочної сировини при виробництві хлібобулочних виробів / Анна Янів, Лариса Криськова, Олена Левицька // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 79. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29168 | - |
dc.format.extent | 79 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Можливість використання сухої молочної сировини при виробництві хлібобулочних виробів | |
dc.title.alternative | The possibility of using dry milk in the production of bakery products | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.66 | |
dc.identifier.citationen | Yaniv A., Kryskova L., Levytska O. (2019) Mozhlyvist vykorystannia sukhoi molochnoi syrovyny pry vyrobnytstvi khlibobulochnykh vyrobiv [The possibility of using dry milk in the production of bakery products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 79 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 79 | |
dc.citation.epage | 79 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
È visualizzato nelle collezioni: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Yaniv_A-The_possibility_of_using_dry_milk_79.pdf | 286,27 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
ProcSPHNP_2019_Yaniv_A-The_possibility_of_using_dry_milk_79.djvu | 15,51 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
ProcSPHNP_2019_Yaniv_A-The_possibility_of_using_dry_milk_79__COVER.png | 448,26 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.