Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29168
Titel: | Можливість використання сухої молочної сировини при виробництві хлібобулочних виробів |
Sonstige Titel: | The possibility of using dry milk in the production of bakery products |
Autor(en): | Янів, Анна Криськова, Лариса Петрівна Левицька, Олена Yaniv, Anna Kryskova, Larysa Levytska, Olena |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Янів А. Можливість використання сухої молочної сировини при виробництві хлібобулочних виробів / Анна Янів, Лариса Криськова, Олена Левицька // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 79. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Yaniv A., Kryskova L., Levytska O. (2019) Mozhlyvist vykorystannia sukhoi molochnoi syrovyny pry vyrobnytstvi khlibobulochnykh vyrobiv [The possibility of using dry milk in the production of bakery products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 79 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Erscheinungsdatum: | 10-Okt-2019 |
Date of entry: | 15-Nov-2019 |
Herausgeber: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
UDC: | 664.66 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 79 |
Start page: | 79 |
End page: | 79 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29168 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Enthalten in den Sammlungen: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Yaniv_A-The_possibility_of_using_dry_milk_79.pdf | 286,27 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
ProcSPHNP_2019_Yaniv_A-The_possibility_of_using_dry_milk_79.djvu | 15,51 kB | DjVu | Öffnen/Anzeigen | |
ProcSPHNP_2019_Yaniv_A-The_possibility_of_using_dry_milk_79__COVER.png | 448,26 kB | image/png | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.