Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29168
| Titre: | Можливість використання сухої молочної сировини при виробництві хлібобулочних виробів |
| Autre(s) titre(s): | The possibility of using dry milk in the production of bakery products |
| Auteur(s): | Янів, Анна Криськова, Лариса Петрівна Левицька, Олена Yaniv, Anna Kryskova, Larysa Levytska, Olena |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Янів А. Можливість використання сухої молочної сировини при виробництві хлібобулочних виробів / Анна Янів, Лариса Криськова, Олена Левицька // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 79. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
| Bibliographic description (International): | Yaniv A., Kryskova L., Levytska O. (2019) Mozhlyvist vykorystannia sukhoi molochnoi syrovyny pry vyrobnytstvi khlibobulochnykh vyrobiv [The possibility of using dry milk in the production of bakery products]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 79 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Date de publication: | 10-oct-2019 |
| Date of entry: | 15-nov-2019 |
| Editeur: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
| UDC: | 664.66 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 79 |
| Start page: | 79 |
| End page: | 79 |
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29168 |
| ISBN: | 978-966-305-104-8 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Collection(s) : | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Yaniv_A-The_possibility_of_using_dry_milk_79.pdf | 286,27 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
| ProcSPHNP_2019_Yaniv_A-The_possibility_of_using_dry_milk_79.djvu | 15,51 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
| ProcSPHNP_2019_Yaniv_A-The_possibility_of_using_dry_milk_79__COVER.png | 448,26 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.