Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29160

Tytuł: Моніторинг якості фасованих мінеральних природних вод
Inne tytuły: Monitoring of quality of bottled natural mineral waters
Authors: Коєва, Христина
Слуценко, Дмитро
Арабаджи, Михайло
Koyeva, Christina
Slucenko, Dmytro
Arabadji, Mykhailo
Affiliation: Державна установа «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології МОЗ України», м. Одеса, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Коєва Х. Моніторинг якості фасованих мінеральних природних вод / Христина Коєва, Дмитро Слуценко, Михайло Арабаджи // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 68. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Koyeva C., Slucenko D., Arabadji M. (2019) Monitorynh yakosti fasovanykh mineralnykh pryrodnykh vod [Monitoring of quality of bottled natural mineral waters]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 68 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Konferencja/wydarzenie: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 10-paź-2019
Date of entry: 15-lis-2019
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 543.682
615.327.074
54
Strony: 1
Zakres stron: 68
Główna strona: 68
Strona końcowa: 68
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29160
ISBN: 978-966-305-104-8
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi