Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29160

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоєва, Христина
dc.contributor.authorСлуценко, Дмитро
dc.contributor.authorАрабаджи, Михайло
dc.contributor.authorKoyeva, Christina
dc.contributor.authorSlucenko, Dmytro
dc.contributor.authorArabadji, Mykhailo
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:43Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:43Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationКоєва Х. Моніторинг якості фасованих мінеральних природних вод / Христина Коєва, Дмитро Слуценко, Михайло Арабаджи // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 68. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29160-
dc.format.extent68
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleМоніторинг якості фасованих мінеральних природних вод
dc.title.alternativeMonitoring of quality of bottled natural mineral waters
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc543.682
dc.subject.udc615.327.074
dc.subject.udc54
dc.identifier.citationenKoyeva C., Slucenko D., Arabadji M. (2019) Monitorynh yakosti fasovanykh mineralnykh pryrodnykh vod [Monitoring of quality of bottled natural mineral waters]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 68 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationДержавна установа «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології МОЗ України», м. Одеса, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage68
dc.citation.epage68
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.