Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29160

Title: Моніторинг якості фасованих мінеральних природних вод
Other Titles: Monitoring of quality of bottled natural mineral waters
Authors: Коєва, Христина
Слуценко, Дмитро
Арабаджи, Михайло
Koyeva, Christina
Slucenko, Dmytro
Arabadji, Mykhailo
Affiliation: Державна установа «Український науково-дослідний інститут медичної реабілітації та курортології МОЗ України», м. Одеса, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Коєва Х. Моніторинг якості фасованих мінеральних природних вод / Христина Коєва, Дмитро Слуценко, Михайло Арабаджи // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 68. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Koyeva C., Slucenko D., Arabadji M. (2019) Monitorynh yakosti fasovanykh mineralnykh pryrodnykh vod [Monitoring of quality of bottled natural mineral waters]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 68 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Issue Date: 10-Oct-2019
Date of entry: 15-Nov-2019
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 543.682
615.327.074
54
Number of pages: 1
Page range: 68
Start page: 68
End page: 68
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29160
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.