Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29158
Назва: | Особливості впровадження системи насср на агропродовольчих ринках |
Інші назви: | Features of the haccp system implementation in the agro-food markets |
Автори: | Стасів, Тетяна Stasiv, Tetiana |
Приналежність: | Івано-Франківський національний медичний університет, Україна |
Бібліографічний опис: | Стасів Т. Особливості впровадження системи насср на агропродовольчих ринках / Тетяна Стасів // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 64–65. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Stasiv T. (2019) Osoblyvosti vprovadzhennia systemy nassr na ahroprodovolchykh rynkakh [Features of the haccp system implementation in the agro-food markets]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 64-65 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 664.3.033 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 64-65 |
Початкова сторінка: | 64 |
Кінцева сторінка: | 65 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29158 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Stasiv_T-Features_of_the_haccp_system_64-65.pdf | 560 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Stasiv_T-Features_of_the_haccp_system_64-65.djvu | 20,53 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Stasiv_T-Features_of_the_haccp_system_64-65__COVER.png | 395,79 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.