Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29158

Titre: Особливості впровадження системи насср на агропродовольчих ринках
Autre(s) titre(s): Features of the haccp system implementation in the agro-food markets
Auteur(s): Стасів, Тетяна
Stasiv, Tetiana
Affiliation: Івано-Франківський національний медичний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Стасів Т. Особливості впровадження системи насср на агропродовольчих ринках / Тетяна Стасів // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 64–65. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Stasiv T. (2019) Osoblyvosti vprovadzhennia systemy nassr na ahroprodovolchykh rynkakh [Features of the haccp system implementation in the agro-food markets]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 64-65 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Date de publication: 10-oct-2019
Date of entry: 15-nov-2019
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664.3.033
Number of pages: 2
Page range: 64-65
Start page: 64
End page: 65
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29158
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.