Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29158

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorСтасів, Тетяна
dc.contributor.authorStasiv, Tetiana
dc.coverage.temporal10-11 жовтня 2019 року
dc.coverage.temporal10-11 October 2019
dc.date.accessioned2019-11-15T09:55:42Z-
dc.date.available2019-11-15T09:55:42Z-
dc.date.created2019-10-10
dc.date.issued2019-10-10
dc.identifier.citationСтасів Т. Особливості впровадження системи насср на агропродовольчих ринках / Тетяна Стасів // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 64–65. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-966-305-104-8
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29158-
dc.format.extent64-65
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
dc.titleОсобливості впровадження системи насср на агропродовольчих ринках
dc.title.alternativeFeatures of the haccp system implementation in the agro-food markets
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.3.033
dc.identifier.citationenStasiv T. (2019) Osoblyvosti vprovadzhennia systemy nassr na ahroprodovolchykh rynkakh [Features of the haccp system implementation in the agro-food markets]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 64-65 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationІвано-Франківський національний медичний університет, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage64
dc.citation.epage65
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Ebben a gyűjteményben:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!